Změny v kádru

07.10.2013 17:00

    Letošní sezóna, která je již v plném proudu sebou přinesla pár změn. V našem týmu již letos neuvidíte naši nejvyšší blokařku a zároveň nejvyšší hráčku celé 1. ligy Věrku Ondřichovou, která se věnuje mateřským povinnostem. Další změna na postu blokařky se odehrála v hlavní roli s Kačkou Uhlířovou, která se také věnuje mateřským povinnostem. Ze stejného důvodu jako mají obě blokařky na hřišti neuvidíte ani smečařku Lindu Kotkovou.

    Na postech blokařek se tedy letos objevuje Káťa Zaiblů, Lenka Sedláčků a nově na zkušenou u nás válí Alča Perušičová. Na postu nahravačky nám zůstává Kamča Křížová, které bude krýt záda Terka Šimková. Na liberu se honí po hřišti beze změn Anička Kalivodů, na účku zůstává dále beze změn Evča Berků, která se střídá s Lenkou Březinů. Posty smečařek jsou obsazeny Vendy Matějů, Denčou Štěpánků a novou údernou posilou Editkou Lauberů.

    Sestava se tedy z malé části obměnila, ale jádro zůstává ve stejném složení. Doufáme, že se sezona obejde bez jakýchkoliv zranění a zůstaneme v této skvělé sestavě. :-)

—————

Zpět