Sezóna 2015/2016

01.09.2015 09:40

    Skončily letní prázdniny a jako každý rok začala i našemu oddílu VŠSK Slavia PF ČB nová volejbalová sezóna 2015/2016. A protože jsme přes léto nabrali spousty sil a nových zkušeností, rozjíždíme sezónu hned v 5 republikových soutěžích. 

    Jako první vstupuje do nové sezóny již 5. října naše družstvo KP 1 žen. Tým startuje s označením Slavia PF ČB ženy "B". Toto družstvo je složeno po letech, kdy jeho barvy hájily výhradně hráčky mládežnických kategorií VŠSK Slavia PF ČB, převážně z VŠ studentek původem jak z Českých Budějovic tak "přespolních". Tato vize umožňuje hráčkám nadále pokračovat v jejich oblíbeném sportu i během studia po završení mládežnických kategorií. Jsme velice rádi, že hráčky mají nadále zájem sportovat a nacházet nové přátele. V předešlých sezónách družstvo vždy končilo medailově! Doufejme, že se bude holkám i nadále dařit a budou atakovat horní pozice tabulky. 

    Dalším družstvem, které naskočí na palubovky bude 9. října družstvo 1. ligy žen, které se v prvním zápase nové sezóny utká s pražským týmem Dobřichovice. Dalšími soupeři v základní skupině soutěže jsou dva pražské oddíly Sokol Nusle, Sokol Žižkov, dále VK Rokycany a domácí sousední tým VK ČEZ České Budějovice. 

     Náš oddíl dále figuruje v krajských soutěžích mládeže - KP kadetek, ČP juniorek, ČP žákyň. Naše hráčky se objevují i v okresních soutěžích mládeže.

    Volejbalový oddíl v rámci výchovy mládeže úzce spolupracuje s oddílem TJ Hluboká nad Vltavou.

 

    

—————

Zpět